Pasta jajeczna z awokado

Autor:

Aneta P

Danie: Śniadanie

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • jajka 4 szt, ,
  • awokado 1 szt, ,
  • sok z cytryny 2 łyżki, ,
  • czosnek 1 ząbek, ,
  • posiekany szczypior 2 łyżki, ,
  • sól, ,
  • pieprz,

Przygotowanie

Krok 1

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i rozdrobnić widelcem. Awokado obrać, usunąć pestkę i również rozdrobnić widelcem. Jajka wymieszać z awokado, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, sok z cytryny oraz szczypiorek. Całość wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.