Pasta jajeczna z ogórkiem i świeżym szpinakiem

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • jajka 4 szt ,
  • korniszony 2 szt,
  • cebula dymka 1 szt ,
  • szpinak świeży 1 garść ,
  • majonez 1 łyżka ,
  • sól do smaku ,
  • pieprz do smaku

Przygotowanie

Krok 1

Jajka ugotować na twardo, przestudzić i rozgnieść dokładnie widelcem. Cebulę bardzo drobno posiekać, ogórki zetrzeć na tarce o małych oczkach lub użyć rozdrabniacza. Szpinak umyć, drobno pokroić. Wymieszać wszystkie składniki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać majonez. Wymieszać.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.