Sałatka makaronowa z mięsem drobiowym, marchewką, selerem, czerwoną fasolą

Danie: Sałatki

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Sałatki

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • 170 g ugotowanego makaronu,
  • 100 g ugotowanej marchewki,
  • 40 g ugotowanego selera,
  • 80 g ugotowanego mięsa drobiowego ( np. z rosołu ),
  • 4 łyżki czerwonej fasoli konserwowej,
  • 1 łyżka pokrojonej natki pietruszki.,
  • 3 łyżki majonezu ,
  • sól do smaku,
  • pieprz do smaku

Przygotowanie

Krok 1

Fasolę odsączamy z zalewy. Warzywa i mięso kroimy w kostkę. Makaron i warzywa oraz fasolę przekładamy do miski, dodajemy majonez, natkę, przyprawy. Mieszamy.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.