Sałatka z serowymi ravioli

Autor:

Joanna Kryla

Danie: Kolacja, Sałatki

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten

Danie: Kolacja, Sałatki

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

  • 250 g ravioli z serem
  • 400 g czerwonej fasoli konserwowej
  • 400 g kukurydzy konserwowej
  • 1 czerwona papryka
  • 3-4 łyżki majonezu
  • sól i pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Makaron ugotować al'dente według instrukcji na opakowaniu. Paprykę umyć i pokroić w kostkę. Fasolkę i kukurydzę odcedzić z zalewy. Wszystkie składniki umieścić w salaterce, doprawić solą i pieprzem, dokładnie wymieszać. Odstawić na godzinę do lodówki. Smacznego!





Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.