Sandwich z tuńczykiem i serkiem wiejskim

To pomysł na zdrową i sycącą kanapkę. Przygotujesz ją w łatwy sposób oraz w bardzo krótkim czasie. Jeśli lubisz tuńczyka, koniecznie wypróbuj ten przepis.

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten

Danie:

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 2 ulubione bułki np. ciabbata, bułka fińska
  • 2 opakowania serka wiejskiego Łaciaty naturalny
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • ¼ łyżeczki pieprzu

Przygotowanie

Krok 1

Serek wiejski przełóż do miski. Dodaj do niego posiekaną natkę pietruszki.



Krok 2

Tuńczyka odsącz z wody. Rozdrobnij go widelcem i dodaj do serka. Wymieszaj wszystko dokładnie. Dodaj pieprz i znów wymieszaj.



Krok 3

Bułki pokrój na pół. Na dolną część połóż porcję serka z tuńczykiem i przykryj go drugim kawałkiem bułki. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.