Sernik w paski na zimno z bałwankami

Autor:

Kamila O

Danie: Deser

Osób: 4

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Deser

Osób: 4

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • Twaróg na sernik - 1 kg,
  • masło - 25 dag,
  • cukier - 2,5 szkl,
  • jajka - 5 szt,
  • cukier waniliowy - 2 op,
  • żelatyna spożywcza - 12 łyżeczek,
  • mleko - 1 szkl,
  • kakao ciemne - 5 łyżeczek,
  • bałwanki czekoladowe,
  • ozdoby cukiernicze

Przygotowanie

Krok 1

Twaróg na sernik - 1 kg masło - 25 dag cukier - 2,5 szkl jajka - 5 szt cukier waniliowy - 2 op żelatyna spożywcza - 12 łyżeczek mleko - 1 szkl kakao ciemne - 5 łyżeczek bałwanki czekoladowe ozdoby cukiernicze





Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.