Smażona kiełbasa

Danie: Kolacja, Obiad

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Kolacja, Obiad

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 450 g świeżych kiełbasek (np. bratwurst, włoska kiełbasa, kiełbasa wieprzowa)

Przygotowanie

Krok 1

Ułóż kiełbaski w jednej warstwie w średnim rondlu z 0,5 cm wody. Doprowadź do delikatnego wrzenia.



Krok 2

Gotuj pod przykryciem 6-8 minut.



Krok 3

Odkryj, zwiększ temperaturę i smaż, obracając, aż woda wyparuje i kiełbaski będą brązowe, przez około 8 minut. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.