Sos tatarski

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • 2 szalotki
  • 12-15 marynowanych podgrzybków
  • 3-4 ogórki korniszony
  • sól
  • pieprz
  • 4 łyżki majonezu (jeśli chcemy, aby sos był rzadszy dodajemy go więcej)

Przygotowanie

Krok 1

Szalotkę, grzybki i ogórki kroimy w drobną kostkę. Doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy dodajemy majonez, dokładnie mieszamy. Gotowy sos przechowujemy w lodówce. Idealnie sprawdzi się do jajek, ale także jako dodatek do wędlin.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.