Surówka z kiszonej kapusty z majonezem

Danie: Obiad

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Danie: Obiad

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

surówka

  • 350 g kiszonej kapusty,
  • 2 marchewki,
  • 2 ząbki czosnku,
  • 1/2 czerwonej cebuli,
  • 3 łyżki z czubkiem majonezu,
  • sól do smaku,
  • pieprz do smaku,
  • cukier do smaku

Przygotowanie

Krok 1

Kapustę szatkujemy i przekładamy do miski. Obrane i umyte marchewki ścieramy na tarce. Obraną cebulę i czosnek kroimy w kosteczkę. Wszystkie składniki na surówkę wkładamy do miski i mieszamy. Przed podaniem posypujemy suszonym szczypiorkiem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.