Wiosenne kanapki z mozzarellą i pomidorem

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki

  • 2 kromki świeżego chleba wiejskiego
  • 100 g sera Mozzarella Mlekpol w kostce
  • masło Mazurski Smak
  • 1 pomidor
  • natka pietruszki
  • sól
  • pieprz
  • bazylia suszona

Przygotowanie

Krok 1

Pomidora umyj i pokrój na plasterki. Umyj i posiekaj pietruszkę natkę.



Krok 2

Kromki posmaruj masłem. Następnie ułóż na pieczywie cienko pokrojoną mozzarellę, posyp suszoną bazylią, następnie dodaj pomidor. Dopraw solą i pieprzem. Całość posyp wcześniej posiekaną pietruszką. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.