Rozmarynowe koreczki z mozzarellą i pomidorkami

To oryginalna przekąska na każdą imprezę. Jest kolorowa i efektowna. Pyszne i słodkie pomidorki koktajlowe świetnie komponują się z mozzarellą.

Osób: 6

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Wegetariańskie

Danie:

Osób: 6

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Wegetariańskie


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 12 gałązek rozmarynu
  • 12 pomidorków koktajlowych czerwonych
  • 12 pomidorków koktajlowych żółtych
  • 24 kulki mozzarelli

Przygotowanie

Krok 1

Pomidorki myjemy i osuszamy. Kulki mozzarelli odsączamy.



Krok 2

Od gałązek rozmarynu usuwamy pierwsze „listki” tak, aby móc nabić na nie pomidorki i ser.



Krok 3

Na każdą gałązkę nabijamy naprzemiennie pomidorki i ser. Podajemy.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.