Blok czekoladowy

Danie: Deser

Osób: 4

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Deser

Osób: 4

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Ciasto

  • 2 szkl.cukru,
  • 1 kostka margaryny,
  • 1 cukier waniliowy,
  • 1-2 łyżeczki kakao,
  • 6 łyżek wody, bakalie,
  • 2 pacz. herbatników,
  • 0,5kg mleka w proszku Łaciate ,
  • masło Łaciate do formy

Przygotowanie

Krok 1

Margarynę ,cukier i wodę rozpuścić w garnku i zagotować. Mleko w proszku, cukier waniliowy i kakao wsypac do miski i wymieszać z pokruszonymi ciastkami i bakaliami. Następnie wsypac to do gorącej masy w garnku i dokładnie wymieszać. Następnie przelać do wysmarowanej formy i odstawić do wystygnięcia



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.