Bułeczki pełnoziarniste z łososiem i twarożkiem

Pyszne sycące śniadanie. Dodatkowo zdrowe i łatwe w przygotowaniu. Łosoś wędzony to bardzo dobry dodatek do pieczywa, dodatkowo nadaje śniadaniu wyjątkowego smaku.

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten

Danie:

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 2 bułki pełnoziarniste
  • 4 plastry łososia wędzonego
  • 1 opakowanie twarożku grani Łaciaty naturalny
  • 8 listków rukoli lub mix sałat
  • ¼ łyżeczki pieprzu
  • masło Łaciate do posmarowania

Przygotowanie

Krok 1

Bułki pokrój na pół. Posmaruj lekko masłem.



Krok 2

Na bułki nałóż po porcji twarożku i dwa plasterki łososia. Dopraw pieprzem i na wierzch połóż rukolę. Przykryj górą bułki i podawaj. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.