DYNIA Z MUSLI SEAMEM I MIODEM

Autor:

mileneczka5

Danie: Podwieczorek

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Przepis konkursowy - konkurs Przepis d(y)nia

Danie: Podwieczorek

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Przepis konkursowy - konkurs Przepis d(y)nia


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • Dynia - kawałek bez skóry
  • 3 łyżki musli
  • 1 łyżeczka sezamu
  • 6-8 sztuk orzechów laskowych
  • 2 łyżki miodu
  • masło ŁACIATE

Przygotowanie

Krok 1

Dynię pokroić w kostke. Na patelni rozgrzać niewielka ilość masła, usmażyć kostki dyni, od czasu do czasu mieszając.



Krok 2

Na koniec dodać, miód, sezam, musli i orzechy laskowe obrane ze skorup. Całość chwile podsmażyć i zamieszać tak, żeby kostki dyni połączyły się z resztą składników.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.