Grillowany stek z tuńczyka

Danie: Obiad

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Fit

Danie: Obiad

Osób: 1

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Fit


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki

  • 1 stek z tuńczyka
  • Sól
  • Pieprz
  • Oliwa
  • Ulubione warzywa (do podania)
  • 1 łyżeczka pestek dyni

Przygotowanie

Krok 1

Stek myjemy i osuszamy. Następnie lekko smarujemy oliwą oraz doprawiamy pieprzem i solą.



Krok 2

Rozgrzewamy patelnię grillową i grillujemy stek przez około 4 minuty z każdej ze stron. Podajemy z pestkami dyni i ulubionymi warzywami.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.