Kaszanka z cebulą i boczkiem

Autor:

Ania321

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

4.57/5

Oceń przepis

Ocena

4.57/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 cebula
  • 200 g boczku wędzonego
  • 300 g kaszanki
  • Pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni.





Krok 2

Gdy wytopi się trochę tłuszczu, wrzucić pokrojoną w sporą kostkę cebulę i smażyć, aż się zeszkli.



Krok 3

Następnie dodać kaszankę, wymieszać i smażyć wszystko razem przez kilka minut. Przyprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.