Koktajl jogurtowo-arbuzowy

Koktajl z dodatkiem lodów to pomysł na idealny letni deser. Jeśli lubisz arbuza, wypróbuj ten przepis.

Danie: Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Wegetariańskie

Fit

Bez glutenu

Danie: Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Wegetariańskie

Fit

Bez glutenu


Ocena

4.00/5

Oceń przepis

Ocena

4.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 500 g miąższu arbuza bez pestek
  • 250 ml jogurtu Augustowskiego naturalnego Mlekpol
  • 3 łyżki soku z cytryny
  • listki świeżej mięty

Przygotowanie

Krok 1

Wszystkie składniki miksujemy w blenderze. Podajemy schłodzone.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.