Koktajl z awokado, szpinaku i banana

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie: Śniadanie, Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 szklanka mleka Łaciate
  • 1 garść szpinaku świeżego
  • ½ awokado
  • 1 banan

Przygotowanie

Krok 1

Awokado obrać i pokroić na kawałki.



Krok 2

Szpinak dokładnie opłukać.



Krok 3

Banana również połamać na kawałki.



Krok 4

Wrzucić wszystkie składniki do blendera kielichowego, wlać mleko. Blendować do momentu, aż składniki dobrze się ze sobą połączą. Pić od razu po przygotowaniu.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.