Kompot z suszu

Autor:

Ania321

Danie: Napoje

Osób: 4

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Napoje

Osób: 4

Czas: Powyżej 1h

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

4.44/5

Oceń przepis

Ocena

4.44/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 30 dag śliwek kalifornijskich suszonych
  • Kilka moreli suszonych
  • Cukier do smaku
  • 30 dag gruszek suszonych
  • ½ kg jabłek suszonych

Przygotowanie

Krok 1

Namoczyć susz w ciepłej wodzie i zostawić na pół godziny.



Krok 2

W garnku zagotować wodę, wrzucić owoce i gotować 1 godzinę. Doprawić do smaku cukrem.



Krok 3

Podawać z makaronem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.