Koreczki owocowe

5.00
Oceń przepis:
Czas

Do 15 min

Poziom trudności

Łatwe

Porcje

6

Wegetariańskie Fit Bez glutenu

Składniki

Składniki

20 winogron ciemnych

1 ananas świeży

ok 6 plastrów arbuza

1 melon

Przygotowanie

Krok 1

  • Winogrona myjemy. Ananasa obieramy i kroimy w plastry, a następnie wycinamy dowolne kształty, mogą to być kwadraty.

Krok 2

  • Arbuza jeśli mamy połówkę, kroimy w poprzek w plastry i wycinamy dowolne kształty. Tak, aby były podobnej wielkości co ananas.

Krok 3

  • Melon obieramy, kroimy w poprzek i wycinamy dowolny kształt. Następnie na wykałaczki bądź szaszłykowe patyczki nabijamy po jednym kawałku owocu. Podajemy.

Komentarze

Opublikowane komentarze: 0