Koreczki śledziowe

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 5 niedużych, kwadratowych kromek chleba, najlepiej żytniego
  • 5 filetów śledziowych wiejskich
  • 3-4 ogórki kiszone średniej wielkości
  • kilka cienkich plasterków żółtego sera
  • 6-7 pomidorków koktajlowych
  • 20 wykałaczek

Przygotowanie

Przygotowanie:

Każdą kromkę chleba podzielić na 4 kwadraty. Każdy z filetów śledziowych pokroić na 4 części. Pokroić ogórki kiszone w grubsze plasterki. Cienkie plasterki sera złożyć w kosteczkę lub zwinąć w ruloniki. Nabić kolejno składniki na wykałaczkę.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.