Krakersy z serkiem i wędzonym łososiem

Wędzony łosoś w połączeniu z serkiem idealnie pasuje do lekko słonych krakersów. Jest to szybka przekąska, którą możesz przygotować w kilka minut.

Osób: 6-8

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten

Danie:

Osób: 6-8

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • Paczka krakersów
  • 1 opak. serka śmietankowego Łaciaty
  • 200 g łososia wędzonego
  • Pęczek koperku

Przygotowanie

Krok 1

Krakersy smarujemy serkiem.



Krok 2

Od koperku odrywamy pojedyncze gałązki.



Krok 3

Na krakersy układamy kawałek plastra łososia, możemy zawinąć i układamy koperek. Podajemy.



Dodaj komentarz

1 opublikowane komentarze

Niezapominajka

Opublikowany: 2018-01-19 10:53:00

Fajny pomysł na szybką przekąskę.

Odpowiedz

Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.