KREMÓWKA

Danie: Deser

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Deser

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

CIASTO FRANCUSKIE Z KREMEM -KREMOWKA

  • MROZONE CIASTO FRANCUSKIE, ,
  • KREM :BUDYŃ WANILIOWY, MLEKO ŁACIATĘ , 4 ŻÓŁTKA, SZKLANKA CUKRU PUDRU ,SMIETNKA 36% ŁACIATA

Przygotowanie

UPIEC W TMEP 250 STOPNI CIASTO FRANCUSKIE NA ZLOTY KOLOR PRZEZ 15 MIN.

PRZYGOTOWAĆ KREM :ZROBIĆ BUDYŃ, UTRZEĆ WYSTUDZONY Z ŻÓŁTKAMI I UBITĄ ŚMIETNKA ŁACIATĄ 36% Z CUKREM PUDREM ,DELIKATNIE MASĘ WYMIESZAC, CIASTO PRZEŁÓZYĆ A NA KONIEC PRZYPROSZYC CUKREM PUDREM .



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.