Lody arbuzowe z mlekiem

Autor:

Ania321

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 duży kawałek arbuza
  • ¾ szkl. mleka Łaciate
  • 1 łyżeczka soku z limonki

Przygotowanie

Krok 1

Pokroić arbuza na kawałki, dokładnie usunąć wszystkie pestki. Zmiksować na gładką masę.



Krok 2

Dodać sok z limonki oraz mleko. Miksować dopóki składniki dobrze się nie połączą.



Krok 3

Przelać masę do pojemniczków na lody i mrozić przez co najmniej 4 godziny.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.