Por pokroić w krążki. Paprykę bez nasion pokroić w słupki. Por razem z papryką podsmażyć na rozgrzanej oliwie. Wsypać posiekane pieczarki, wlać 2-3 łyżki wody, dusić do odparowania. Makaron ugotować w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu, odcedzić. Połączyć z warzywami, doprawić do smaku, wymieszać, podgrzać. Gorące wyłożyć na talerze i od razu posypać startym żółtym serem, podawać.
Osób: 1
Czas: Do 30 min
Poziom trudności: Łatwe
Wegetariańskie
Por pokroić w krążki.
Paprykę bez nasion pokroić w słupki.
Por razem z papryką podsmażyć na rozgrzanej oliwie. Wsypać posiekane pieczarki, wlać 2-3 łyżki wody, dusić do odparowania.
Makaron ugotować w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu, odcedzić. Połączyć z warzywami, doprawić do smaku, wymieszać, podgrzać.
Gorące wyłożyć na talerze i od razu posypać startym żółtym serem, podawać.
Dodaj komentarz