Wymieszać mięso mielone z bułką tartą i Pomysłem na spaghetti rozrobionym w pół szklani wody i zagotowane. Formę do muffinek wysmarować masłem i oprószyć bułką tartą. Z masy mięsnej zrobić kulkę i wkładać do foremek. Piec 30 min. w 180 stopniach.
Osób: 4
Czas: Do 1h
Poziom trudności: Łatwe
Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten
Wymieszać mięso mielone z bułką tartą i Pomysłem na spaghetti rozrobionym w pół szklani wody i zagotowane.Formę do muffinek wysmarować masłem i oprószyć bułką tartą. Z masy mięsnej zrobić kulkę i wkładać do foremek. Piec 30 min. w 180°C.
Ziemniaki ugotować i przecisnąć przez praskę, dodać mleko, majonez, musztardę i przyprawy, wymieszać razem. Krem ziemniaczany przełożyć do szprycy i wycisnąć na przestudzone babeczki. Posypać podsmażonym boczkiem i pokrojonym szczypiorkiem.
Dodaj komentarz