Muffinki jajeczne

Danie: Śniadanie

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Przepis konkursowy - Powrót do szkoły

Danie: Śniadanie

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Przepis konkursowy - Powrót do szkoły


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • 2 jajka,
  • garść liści szpinaku,
  • kilka kostek sera feta,
  • pomidorki koktajlowe,
  • salami lub inna wędlina

  • Jajka rozbełtać. Dodać posiekany szpinak, rozdrobniony ser, pokrojone salami i pomidorki. Przelać do silikonowej formy na muffinki. Zapiekać w piekarniku w 180 stopniach ok. 15 minut.,
  • Smacznego! :)

Przygotowanie

Krok 1

Jajka rozbełtać. Dodać posiekany szpinak, rozdrobniony ser, pokrojone salami i pomidorki. Przelać do silikonowej formy na muffinki. Zapiekać w piekarniku w 180 stopniach ok. 15 minut. Smacznego! :)



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.