Mus z masła orzechowego

Danie: Deser

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Ze śmietanką

Danie: Deser

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Ze śmietanką


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1/4 szklanki masła orzechowego
  • 1/4 szklanki cukru pudru
  • 1/2 szklanki śmietanki UHT Łaciata 30%
  • 80 g mascarpone Mlekpol

Przygotowanie

Krok 1

Do dużej miski dodaj masło orzechowe, cukier puder i mascarpone. Ubij mikserem, aż do połączenia się składników.



Krok 2

W drugiej misce ubij na sztywno śmietanę. Dodaj mieszankę mascarpone z masłem orzechowym. Zmiksuj do połączenia.



Krok 3

Rozdziel do szklanek. Podawaj od razu lub schłodź w lodówce. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.