Obwarzanek z twarożkiem i łososiem

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie:

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 obwarzanek
  • 250 g twarogu Mazurski Smak półtłusty bez laktozy
  • 50 ml mleka UHT Łaciate 3,2% bez laktozy
  • 1 świeży ogórek
  • 1 opakowanie łososia w plastrach
  • świeży koperek
  • kapary
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Bajgla przekrój na 2 równe części. W naczyniu rozdrobnij widelcem twaróg, dodaj mleko, sól i pieprz. Wymieszaj do połączenia wszystkich składników.



Krok 2

Masą twarogową posmaruj obwarzanek. Dodaj pokrojony świeży ogórek, łosoś, kapary i koperek. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.