Pasta jajeczna z chrzanem i szczypiorkiem

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • jajka 6 szt ,
  • chrzan 1 czubata łyżka ,
  • majonez 1 łyżka ,
  • szczypiorek 1 pęczek,
  • Pieprz czarny,
  • sól

Przygotowanie

Krok 1

Ugotowane na twardo jajka pokroić na kawałki, a następnie ubić tłuczkiem do ziemniaków. Dodać posiekany szczypiorek, chrzan oraz majonez. Przyprawić do smaku solą oraz dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu. Wymieszać. Podawać z ulubionym pieczywem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.