Pasta jajeczna z kaparami i żółtym serem

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • jajka ugotowane na twardo 6 szt ,
  • kapary 3 łyżki ,
  • ser żółty 100 gram ,
  • majonez 1-2 łyżki ,
  • sól,
  • Pieprz czarny

Przygotowanie

Krok 1

Jajka ugotowane na twardo bardzo drobno pokroić lub utłuc tłuczkiem do ziemniaków. Dodać pokrojone w kostkę kapary oraz ser żółty starty na tarce o małych oczkach. Przyprawić do smaku odrobiną soli i dużą ilością pieprzu. Dodać majonez, wymieszać. Przed podaniem schłodzić w lodówce. Podawać z ulubionym pieczywem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.