Pasta jajeczna ze szpinakiem

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • jajka 3 szt ,
  • szpinak świeży 1 duża garść ,
  • czosnek ząbki 2 ząbki ,
  • majonez 1 łyżka ,
  • sól ,
  • pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Jajka ugotować na twardo. Szpinak umyć i wysuszyć. Wrzucić jajka i szpinak do rozdrabniacza i rozdrabniać do uzyskania w miarę gładkiej konsystencji. Przełożyć do miski. Dodać majonez oraz czosnek przeciśnięty przez praskę, wymieszać. Przyprawić do smaku solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Przed podaniem wstawić na godzinę do lodówki.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.