Pasta jajeczna z żółtym serem i ogórkiem

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • jajka 4 szt ,
  • ser żółty 50 gram,
  • majonez 1 płaska łyżka,
  • ogórek kiszony 1 szt

Przygotowanie

Krok 1

Jajka ugotować na twardo, przestudzić, obrać. Jajka, ser i ogórek bardzo drobno pokroić lub wrzucić do rozdrabniacza. Dodać majonez. Przyprawić solą, pieprzem i oregano. Dokładnie wymieszać.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.