Pasta rybna z kiełkami brokułu

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten, Jajko kurze

Danie: Śniadanie

Osób: 3

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten, Jajko kurze


Ocena

4.57/5

Oceń przepis

Ocena

4.57/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 makrela wędzona
  • 1 jajko
  • 30 g kiełków brokułu
  • 2 łyżki majonezu
  • Pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Makrelę obrać dokładnie z ości, a następnie drobno ją pokroić.



Krok 2

Jajko ugotować na twardo, rozgnieść widelcem i dodać do makreli.



Krok 3

Dodać majonez i dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu.



Krok 4

Dodać kiełki i znów wymieszać. Przed podaniem wstawić do lodówki.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.