Pasta twarogowa z makrelą

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie, Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • makrela wędzona 1 szt ,
  • ser biały 200 gram,
  • cebula 1 mała szt ,
  • szczypiorek 1 pęczek,
  • jogurt naturalny 2 łyżki ,
  • Pieprz czarny

Przygotowanie

Krok 1

Makrelę wędzoną dokładnie obrać z ości. Cebulę pokroić w kostkę. Wrzucić rybę oraz cebulę do rozdrabniacza i rozdrabniać do uzyskania gładkiej masy. Przełożyć do miski. Dodać posiekany biały ser i rozgnieść go widelcem. Dodać jogurt naturalny, wymieszać. Przyprawić pastę do smaku świeżo zmielonym pieprzem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.