Pieczony łosoś z cytryną i koperkiem

Danie: Kolacja, Obiad

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Kolacja, Obiad

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 400 g filetu z łososia
  • 1 cytryna
  • 1 pęczek koperku
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Łososia natrzyj solą, pieprzem i oliwą. Wyłóż łososia na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.



Krok 2

Na wierzchu ułóż plasterki cytryny i posiekany koperek.



Krok 3

Piecz w temperaturze 200°C przez 15 minut. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Smacznego!



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.