Racuch

Autor:

Anna Sulisz

Danie: Śniadanie

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Danie: Śniadanie

Osób: 4

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Racuch

  • 330ml kefiru Mlekpol,350 g mąki pszennej,3jaja,cukier waniliowy,2 łyżki cukru i 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Przygotowanie

Krok 1

Do miseczki wlewamy kefir następnie resztę składników i wszystko dokładnie mieszamy.Mozemy dodać 3 starte jabłka lub żurawinę czy rodzynki.Smazymy na patelni na średnim ogniu z obu stron.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.