Zawsze wyśmienicie smakują, a do tego są szybkie w przygotowaniu. Rewelacyjna przekąska do telewizora, piwa, czy jako przystawka na imprezę.
Osób: 6
Czas: Do 1h
Poziom trudności: Średnie
Alergeny: Białko mleka krowiego
Mięso pokrój w plastry, rozbij i posyp przyprawą uniwersalną. Zieleninę posiekaj, a paprykę pokrójw kostkę. Serki ugnieć do uzyskania jednolitej masy, a potem wymieszaj z zieleniną i papryką. Dopraw solą i pieprzem.
Farsz nałóż na plastry mięsa i zawiń je roladki. Roladki usmaż na oleju po 5 minut z każdej strony. Możesz udekorować je natką pietruszki lub szpinakiem i pomidorami.
Roladki podawaj z dipem śmietanowym z czosnkiem i ziołami typu crème fraiche. Smacznego!
Dodaj komentarz