Sałatka jajeczna z mozzarellą i rzodkiewką

Danie: Sałatki

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Danie: Sałatki

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • 3 jajka,
  • 125 g sera mozzarella Mlekpol
  • 6 rzodkiewek,
  • 2 łyżki majonezu,
  • 1 łyżka pokrojonego szczypiorku,
  • sól do smaku,
  • pieprz do smaku,
  • koperek do dekoracji

Przygotowanie

Krok 1

Obrane jajka kroimy w kosteczkę. 5 rzodkiewek i mozzarellę kroimy w kosteczkę. 1 rzodkiewkę kroimy w plasterki i zostawiamy do dekoracji. Pokrojone składniki przekładamy do miski i dodajemy majonez, pokrojony szczypiorek i doprawiamy do smaku. Mieszamy. Dekorujemy plasterkami rzodkiewki i koperkiem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.