Sałatka z awokado, rzodkiewek, mozzarelli

Danie: Sałatki

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Fit

Danie: Sałatki

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Wegetariańskie

Fit


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • 1 awokado,
  • 6 dużych rzodkiewek,
  • 1 mozzarella ( 125 g ),
  • 1/2 średniej cebuli,
  • 1 mały ząbek czosnku,
  • 6 łyżeczek jogurtu naturalnego,
  • sok z cytryny,
  • sól do smaku

Przygotowanie

Krok 1

Awokado wyjmujemy ze skórki i kroimy w kostkę, skrapiamy sokiem z cytryny. Cebulę i czosnek kroimy w kosteczkę. Rzodkiewki i mozzarellę kroimy w kostkę. Pokrojone warzywa i mozzarellę przekładamy do miski, dodajemy jogurt i przyprawy. Mieszamy.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.