Składniki:

  • -1 opakowanie mixu sałat
  • -1 granat
  • -1 cebula czerwona
  • -1 ogórek
  • -1 żółty pomidor
  • - 1 czerwony pomidor
  • -miód
  • - bazylia
  • -szczypta pieprzu

Przygotowanie

Krok 1

Do miski wkładamy mix sałat, kroimy cebulę w plasterki. Ogórka również kroimy w plasterki, pomidory na ćwiartki.



Krok 2

Teraz przekrawamy granat na pół, połowę umieszczamy nad miską, pestkami do dołu i mocno uderzamy nożem żeby pestki wypadły z wnętrza owocu, to samo robimy z drugą połową.



Krok 3

Kiedy wszystkie składniki są już gotowe mieszamy je ze sobą, polewamy je miodem tuż podaniem, doprawiamy pieprzem.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.