Zagniatamy ciasto i wkładamy na godzinę do lodówki
Masa Serowa
6 białek,,
półtora szklanki cukru,,
3 budynie;czekoladowy,toffi,śmietankowy,,
4 śmietany Łaciata 18%[Każda po 330 g],,
2 białka miksujemy na sztywno,dodajemy pół szklanki cukru,budyń,na koncu śmietanę 430 g.,
Tak zrobić trzy masy z każdym budyniem osobno
Przygotowanie
Składanie
Pół części ciasta na spód naszykowanej blaszki, ciasto nakłuwamy widelcem, Masa Serowa Czekoladowa, Masa Serowa Toffi, Masa Serowa Śmietankowa, część ciasta ścieramy na tartce na samą górę. Pieczemy 60 minut w temp.180 stopni
Wskazówki
Jak już ciasto dobrze wystygnie to posypujemy cukrem pudrem
Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.
Dodaj komentarz