Spaghetti w sosie śmietanowo-ziołowym

Autor:

Monika Nawrot

Danie: Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Średnie

Ze śmietanką

Przepis konkursowy - Konkurs Śmietanka Towarzyska

Danie: Kolacja

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Średnie

Ze śmietanką

Przepis konkursowy - Konkurs Śmietanka Towarzyska


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

składniki

  • 1 opakowanie spaghetti ,
  • I śmietanka Łaciata 36%,
  • 1 opakowanie mrożonych dowolnych warzyw, według upodobania
  • Zioła prowansalskie
  • Olej

Przygotowanie

Przygotowanie

Makaron gotujemy, gotowy odcedzamy. Warzywa podsmażamy, potem dodajemy śmietankę wymieszaną z wodą i ziołami. Proporcje różne w zależności od upodobań smakowych i co konsystencji.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.