Tosty z masłem orzechowym i dżemem

Danie: Śniadanie

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten, Orzechy

Danie: Śniadanie

Osób: 2

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego, Gluten, Orzechy


Ocena

3.00/5

Oceń przepis

Ocena

3.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 300 g masła orzechowego solonego
  • 100 g masła Łaciate
  • 4 kromki chleba tostowego
  • Dżem wiśniowy

Przygotowanie

Krok 1

Toster nagrzać i dodać odrobinę masła. Kiedy masło się rozpuści zgrillować tosty.



Krok 2

Kiedy tosty odrobinę przestygną posmarować je z jednej strony masłem orzechowym z drugiej masłem i dżemem.



Krok 3

Tosty złożyć i podawać.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.