Koktajl ze szpinaku i jabłka

Autor:

Ania321

Danie: Śniadanie, Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie: Śniadanie, Napoje

Osób: 2

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Ocena

4.50/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 szklanka mleka Łaciate
  • 1 duża garść szpinaku świeżego
  • 1 duże jabłko

Przygotowanie

Krok 1

Szpinak dokładnie umyć.





Krok 2

Jabłko obrać, pokroić na kawałki.



Krok 3

Wrzucić szpinak i jabłko do blendera kielichowego, wlać mleko. Blendować do momentu, aż składniki dobrze się ze sobą połączą.



Krok 4

Podawać od razu po przygotowaniu. Można dodać jeszcze łyżeczkę miodu.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.