Brokuły w sosie czosnkowym

Autor:

Kamila O

Osób: 3

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie:

Osób: 3

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Ocena

5.00/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 1 brokuł
  • 400 ml jogurtu naturalnego
  • 3 ząbki czosnku
  • Sól

Przygotowanie

Krok 1

Brokuł ugotować, odsączyć.



Krok 2

Jogurt wymieszać z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i odrobiną soli. Schłodzić sos w lodówce ok. godz.



Krok 3

Polać sosem brokuł.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.