Bruschetta z mango i kozim serem

Bruschetta z mango i kozim serem to słodko-słone połączenie. Oryginalna przekąska na każde przyjęcie. Do przygotowania w kilka minut.

Osób: 6

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten, Jajko kurze

Danie:

Osób: 6

Czas: Do 15 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten, Jajko kurze


Ocena

4.00/5

Oceń przepis

Ocena

4.00/5

Oceń przepis

Składniki :

  • 1 mango dojrzałe
  • 1 bagietka
  • Ser kozi do smarowania
  • 1 łyżka sezamu czarnego opcjonalnie
  • Ulubione zioła do dekoracji

Przygotowanie

Krok 1

Mango obieramy i kroimy w kostkę.



Krok 2 

Bagietkę kroimy w kromki i opiekamy w tosterze lub na patelni.



Krok 3

Kromki smarujemy kozim serem, na to kładziemy po porcji mango. Możemy posypać lekko sezamem i ulubionymi ziołami, zielenizną np. kiełkami.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.