fasolka z jajem i serem

Autor:

mileneczka5

Danie: Kolacja

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Średnie

Wegetariańskie

Danie: Kolacja

Osób: 3

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Średnie

Wegetariańskie


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

  • 4 wiejskie jajka,
  • 1\2 kg fasoli szparagowej zielonej,
  • 2 łyzki sera żółtego statego na tarce,
  • sól,
  • pieprz świeżo zmielony,
  • suszona natka,
  • oliwa

Przygotowanie

Krok 1

1. Fasolke opłukac, odciąc końce i obgotowac w lekko osolonej wodzie.Odcedzić. 2. Na patelni rozgrzac niewielka ilosć tłuszczu, wbić jajka , dodac statry ser i przyprawic przyprawami i suszona ewentualnie świeża posiekana natką.. Gdy jajko zacznie sie ścinac dodąc fasolke szparagową, , chwile wszystko razem poddusic na małym, ogniu, wymieszac. Smacznego:)



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.