Grillowana kaszanka z pieczarkami i cebulą

Autor:

Ania321

Osób: 4

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 1h

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Gluten


Ocena

4.56/5

Oceń przepis

Ocena

4.56/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 5 kaszanek
  • 1 cebula
  • Kilka pieczarek
  • Sól do smaku
  • Pieprz

Przygotowanie

Krok 1

Pieczarki umyć i obrać ze skórki, następnie pokroić na kawałki.



Krok 2

Cebulę obrać i również pokroić.



Krok 3

Kaszankę ponacinać wzdłuż i wkładać do środka pieczarki oraz cebulę. Oprószyć pieprzem i solą.



Krok 4

Zawinąć kaszankę w folię aluminiową. Grillować przez minimum pół godziny.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.