Grillowane roladki z bakłażana

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego

Danie:

Osób: 4

Czas: Do 30 min

Poziom trudności: Łatwe

Alergeny: Białko mleka krowiego


Ocena

-/5

Oceń przepis

Ocena

-/5

Oceń przepis

Składniki:

  • 2 średnie bakłażany
  • 1 czerwona papryka
  • 200 g serka śmietankowego Łaciaty naturalny
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie

Przygotowanie:

Bakłażana pokroić wzdłuż w plastry o grubości 5mm. Plastry oprószyć z obu stron solą i pieprzem. Następnie grillować z obu stron na patelni grillowej. Każdy plaster posmarować serkiem, położyć po kawałku papryki. Zwinąć roladki i spiąć wykałaczkami. Można je podawać na zimno lub ciepło.



Wyślij przepis

Wykorzystujemy pliki cookies.
Więcej Informacji o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień cookies w przeglądarce znajduje się w polityce plików cookies.